Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 5 Series > F10 / F11 (2011 - Current)

F10 / F11 (2011 - Current)
The new chapter in the highly successful story of the BMW 5 Series Sedan (F10) and wagon (F11)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-30-2011, 06:40 PM
caribz caribz is offline
Registered User
Location: Puerto Rico
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 50
Mein Auto: 2011 535i
Poltergeist

This morning, as usual, I was getting ready to work. I approached my car, used the keyfob to open my trunk and put in my attache and some documents. I closed the trunk lid and tried to open the door locks with the remote and nothing happened. I tried several times and it didn't work not even with the trunk. The battery! I thought. But I have a four month old car with less than 3000 miles. I took the spare remote and everything worked fine but then I tried the original one and it also worked fine. Anyway, I took both of remotes with me just in case. Leaving from work I used the original keyfob and it was working fine. The trunk opened, the car unlocked properly and the car started. The car started with a rough idle. The tachometer needle was going like crazy up and down from 1300 to 700 revs. This lasted for a few seconds and I started my ride back home. Tha car rode smoothly as always ( you all know that feeling). After a few miles the open door light and an alarm went on. My door was partially open. I couldn't believe it. I didn't touch the door handle at all and I'm sure it was closed from the very start. I proceeded to open and close the door, the locks closed automatically and continued my trip back home. I hope this is not the beginning of another issue, or is it poltergeist? Will observe tomorrow.
Reply With Quote
Ads by Google
  #2  
Old 08-30-2011, 06:50 PM
bmw_enthusiasm bmw_enthusiasm is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: MA
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 564
Mein Auto: 2011 M3, 550i , 2008 328i
Quote:
Originally Posted by caribz View Post
This morning, as usual, I was getting ready to work. I approached my car, used the keyfob to open my trunk and put in my attache and some documents. I closed the trunk lid and tried to open the door locks with the remote and nothing happened. I tried several times and it didn't work not even with the trunk. The battery! I thought. But I have a four month old car with less than 3000 miles. I took the spare remote and everything worked fine but then I tried the original one and it also worked fine. Anyway, I took both of remotes with me just in case. Leaving from work I used the original keyfob and it was working fine. The trunk opened, the car unlocked properly and the car started. The car started with a rough idle. The tachometer needle was going like crazy up and down from 1300 to 700 revs. This lasted for a few seconds and I started my ride back home. Tha car rode smoothly as always ( you all know that feeling). After a few miles the open door light and an alarm went on. My door was partially open. I couldn't believe it. I didn't touch the door handle at all and I'm sure it was closed from the very start. I proceeded to open and close the door, the locks closed automatically and continued my trip back home. I hope this is not the beginning of another issue, or is it poltergeist? Will observe tomorrow.
cockpit lockes, lights offf...wheel freezes, clutch won't move..
(sounds like a horror movie?
you think you got hacked?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 5 Series > F10 / F11 (2011 - Current)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms