Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 7 Series / 8 Series > 7 Series - E23 / E32 (1977 - 1994)

7 Series - E23 / E32 (1977 - 1994)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-01-2011, 02:16 AM
Herrus01 Herrus01 is offline
Registered User
Location: Cape Town, SA
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Mein Auto: e32 740i; e30 316
e32 Stock radio

Hi all.

I have an e32 740i.
I have a strange problem and I do hope that someone here can help me sort my issue.
What I am experincing is the following:

The radio comes up with "CODE WAIT". Not I know that you're supposed to leave it switched on for 2 hours, except the following.
When I switch the radio on, it switches on and displays the above mentioned and then torns itself off after 30 seconds. I disconnected the battery for 2 hours, it didn't help. I left the car on on the 2nd ignition position - no-go...
A friend of mine also has an e32. I tried his radio in my car, with the exact same thing happening. I then swopped out the radio module in the boot, but it did not help either.
Can anyone please shed some light on this one? Where do I do and look for the cause?
It's VERY frustrating.....
Reply With Quote
Advertisement
  #2  
Old 11-01-2011, 02:29 AM
Herrus01 Herrus01 is offline
Registered User
Location: Cape Town, SA
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Mein Auto: e32 740i; e30 316
e32 Stock Radio

Hi all.

I have an e32 740i.
I have a strange problem and I do hope that someone here can help me sort my issue.
What I am experincing is the following:

The radio comes up with "CODE WAIT". Not I know that you're supposed to leave it switched on for 2 hours, except the following.
When I switch the radio on, it switches on and displays the above mentioned and then torns itself off after 30 seconds. I disconnected the battery for 2 hours, it didn't help. I left the car on on the 2nd ignition position - no-go...
A friend of mine also has an e32. I tried his radio in my car, with the exact same thing happening. I then swopped out the radio module in the boot, but it did not help either.
Can anyone please shed some light on this one? Where do I do and look for the cause?
It's VERY frustrating.....
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 7 Series / 8 Series > 7 Series - E23 / E32 (1977 - 1994)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms