Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > Z Series > E36/7 Z3 (1996-2002)

E36/7 Z3 (1996-2002)
E36/7 Z3 Roadster, Z3 coupe, Z3 M Roadster and Z3 M Coupe talk with our gurus here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-23-2014, 08:29 PM
Francisco Marti Francisco Marti is offline
Registered User
Location: Curacao
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 2
Mein Auto: Z3 M Coupe 3.2l
Turns off when I'm driving

My BMW Z3 M Coupe 3.2L turns off when I'm driving and will not start till after trying many times
change the fuel pump, cleaned the injectors, replace the crankshaft sencor
Someone please help me with my car
I dont know what else I can do to solve this problem that my car

Email : ictdrag@gmail.com
Whatsapp: +599 9693-8753
Viber: +599 9693-8753
Tango: +599 9693-8753
Pin: 7939378F
Magicjack: 0109530116
Reply With Quote
Advertisement
  #2  
Old 09-24-2014, 04:04 AM
dougmcintyre dougmcintyre is offline
formerly updmst
Location: Chapel Hill, NC
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 681
Mein Auto: 2000 M Coupe, 1997 318ti
Have you cleaned and tightened the battery cables? Also, some people have found corrosion at the negative cable to chassis connection. Another connection to clean and tighten
Reply With Quote
  #3  
Old 09-24-2014, 01:07 PM
Francisco Marti Francisco Marti is offline
Registered User
Location: Curacao
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 2
Mein Auto: Z3 M Coupe 3.2l
check the battery cables are clean and still remains the same but
Reply With Quote
  #4  
Old 09-26-2014, 06:24 PM
IgotBMW's Avatar
IgotBMW IgotBMW is offline
BE IRIE
Location: So Cal
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 774
Mein Auto: 1996 Z3 1.9L M44
Alternator?
__________________

1996 Z3 (M44)
Reply With Quote
  #5  
Old 09-26-2014, 07:26 PM
daven daven is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 297
Mein Auto: 1999 BMW Z3 Coupe
My Fiat used to do that. It turned out to be a loose main ground. As others have said, check ALL of your main electrical connections.
__________________
David
Blue Ridge Mntns, NC
1999 2.8l Z3 Coupe
Arctic Silver
Reply With Quote
  #6  
Old 09-27-2014, 01:22 PM
drivinfaster's Avatar
drivinfaster drivinfaster is offline
bimmerfest Supporting Member
Location: in the sticks you piney
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 10,819
Mein Auto: rescued bmw's
agreed, but do a voltage drop test to verify the connection, not simply making sure the connection is "tight", and you "see no corrosion".

link here...http://www.engine-light-help.com/voltage-drop.html





df
__________________
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > Z Series > E36/7 Z3 (1996-2002)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms