Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 7 Series / 8 Series > 7 Series - F01 / F02 (2009 - current)

7 Series - F01 / F02 (2009 - current)
The new re-designed 7 series F01 / F02 leads off the BMW Fxx chassis code!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-22-2012, 03:41 PM
dbs600 dbs600 is online now
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: New York, NY
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2,360
Mein Auto: 2011 750LXi Individual
Dead iDrive Screen!?

Started my car, iDrive screen became fully lit, as shown, which I've never seen before, lasted about 30 seconds and then went completely black. I pressed multiple buttons and restarted the car multiple times, but the fully lit screen hasn't returned and the screen has remained black. Anyone see this before!?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	123.jpg
Views:	78
Size:	139.3 KB
ID:	321983  

Last edited by dbs600; 04-22-2012 at 03:42 PM.
Reply With Quote
Ads by Google
  #2  
Old 04-22-2012, 07:18 PM
Leslierc's Avatar
Leslierc Leslierc is offline
Sejanus
Location: Silver Spring, Maryland - USA
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 4,159
Mein Auto: From BMWs to Porsches
Same thing happened to me soon after I got my 7. Was going to take it to the dealer; however, the problem sorted itself after the car was off for a few hours. Hasn't occurred since...I figured that the computer didn't sync with all of the applications and just needed to re-boot.
__________________
2013 Porsche Carrera 4
2011 Panamera 4S; 2012 Mini CooperS convertible;
Prior BMWs: `05 645CiC; `07 650i; `08 M6 convertible; '08 135i; `11 750ix MSport

"You think that's air you're breathing now?"
-Morpheus
Reply With Quote
  #3  
Old 04-23-2012, 09:45 AM
oneofew oneofew is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: SHERMAN OAKS, CA USA
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 100
Mein Auto: 2011 B7 Alpina
Same thing happened to me once, I figured next day I would take it to service, locked the car overnight, next morning when I started it was back to normal, it's been over a year hasn't acted up ever since.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-24-2012, 05:40 PM
dbs600 dbs600 is online now
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: New York, NY
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2,360
Mein Auto: 2011 750LXi Individual
Hi everyone:

Thanks for your prompt replies.

While the problem persisted throughout the day, it resolved itself overnight.

I e-mailed my service advisor the photo, inquiring into same, but haven't heard back. :|

Looks to be an anomaly, but better not happen again!

Thanks again.

Last edited by dbs600; 04-24-2012 at 05:41 PM.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 7 Series / 8 Series > 7 Series - F01 / F02 (2009 - current)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms