Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 7 Series / 8 Series > 7 Series - E38 (1995 - 2001)

7 Series - E38 (1995 - 2001)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-20-2012, 07:03 PM
desirae1327 desirae1327 is offline
Registered User
Location: seattle,wa
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
Mein Auto: 1998 740IL
Question I need help!! 98 740il wipers wont stop

So after about a two week surch I finally found the correct wiper relay parts. Now that I have gotten
them in my wipers are working but they won't stop even when the car is completely off.

How do I get the wipers to stop???
Reply With Quote
Ads by Google
  #2  
Old 12-21-2012, 05:39 AM
JasonSC540ia JasonSC540ia is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Alamogetto NM
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 639
Mein Auto: 1999 740i
Do you have "auto on" wipers?
Reply With Quote
  #3  
Old 12-21-2012, 06:23 PM
desirae1327 desirae1327 is offline
Registered User
Location: seattle,wa
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
Mein Auto: 1998 740IL
I have no idea. So I'm gonna say no.
How would I know if I did?
Reply With Quote
  #4  
Old 12-22-2012, 03:01 AM
JasonSC540ia JasonSC540ia is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Alamogetto NM
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 639
Mein Auto: 1999 740i
Not sure. I dont have them either. I was just going to suggest that maybe your problem had something to do with the auto on function. Sorry, I wish I could help more.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-22-2012, 06:04 PM
jtschwarm jtschwarm is offline
Registered User
Location: Vancouver WA
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 8
Mein Auto: 1997 750iL
It seems unlikely, but maybe you installed the relay incorrectly. Perhaps taking it out and turning it 180 degrees might solve the problem... or quite possibly the new relay you purchased is bad?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 7 Series / 8 Series > 7 Series - E38 (1995 - 2001)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms