Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > Bimmerfest Regional > Regional Forums > UK

UK

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-15-2012, 06:39 AM
dave e60 dave e60 is offline
Registered User
Location: sandbach
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Mein Auto: 530d e60
e60 i drive

hi to all on here ive recently purchased a2003 530d e60 when i start it in morning after a few seconds idling transmission malfunction comes up on i drive followed by run flat sensor whch is then followed by active steering malfunction if i switch off engine and restart after a few seconds everythings fine and it runs fine all day with no faults showing it only seems to do this after initial starting in morning ive had battery tested its ok but it is a halfords battery car is going to stealers tommorow for battery lead recal perhaps this could cure it any ideas welcome
Reply With Quote
Ads by Google
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > Bimmerfest Regional > Regional Forums > UK
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms