Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > General BMW Questions

General BMW Questions
Use this forum to ask general question about the BMW ownership and keep up on the latest BMW news. Direct all model specific questions to model specific forums below.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-21-2012, 11:50 PM
vonmayr's Avatar
vonmayr vonmayr is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Tucson AZ
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 421
Mein Auto: 2015 M3 Sedan
Anyone else having the BMWUSA website act up?

Whenever I go to "build" the screen where you start from doesn't fully load - clicking on any visible option kicks you back to choosing a model to build. My BMW dealers website does the same wierd thing when I try to see what they have in inventory.

If it's just me, I've reloaded flash and java and it's still not working. Not sure what to do next other than reinstall IE....

Works with Chrome.
__________________

Best Regards, Robert (BMWCCA # 471893)

Loreley 2015 ///M3 SO over full SO with CF Trim, Exec & Light Pkg, Adaptive Suspension, CF roof, Harman Kardon ,6MT - ED 14 May 15, drop off 27 May 15, Redelivery 23 July 15
SOLD 2013 335i ///M Sport
My epic ED blog http://www.vonmayredadventure.blogspot.com
Reply With Quote
Advertisement
  #2  
Old 12-22-2012, 08:25 AM
vern vern is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: New Jersey
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 4,739
Send a message via AIM to vern
Mein Auto: 01 330ci 05 530i 06 X3
Quote:
Originally Posted by vonmayr View Post
Whenever I go to "build" the screen where you start from doesn't fully load - clicking on any visible option kicks you back to choosing a model to build. My BMW dealers website does the same wierd thing when I try to see what they have in inventory.

If it's just me, I've reloaded flash and java and it's still not working. Not sure what to do next other than reinstall IE....

Works with Chrome.
Its not you Many others have the same problem. Through the years its been APIA. They have improved with the site in general but still not enough to rid all the problems. Good luck
cheers
vern
__________________
2012 335iA Blk. Sapphire- Sport-Blk. Dakota Leather/Red-Brushed Alum.Trim-DAP-PP-CWP Rear View Camera-BMW Asst w/Enhanced BT&USB-High Gloss Blk.Trim Hghight-PSP-Speed Limit Info-Tech. Pkg-PDC-Rear Manual Sun Shades-SAT-Variable Sport Steering-Wheel Locks- Rubber Mats-Euro Del 5/14/12-Redelivery 7/16/12 2006 X3 3.0iA 4/6 Silver Gray Metallic-Black Leather-Nav-PP-SP-Xenon Headlights-PDC-Heated Front Seats-Privacy Glass-Servotronic Steering-Premium Sound System-R R R- Wheel Locks- Rubber Mats
Reply With Quote
  #3  
Old 12-22-2012, 01:30 PM
Tom K. Tom K. is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Maryland
 
Join Date: May 2008
Posts: 2,766
Mein Auto: '07 328iT.'13 Boxster
Quote:
Originally Posted by vonmayr View Post
Whenever I go to "build" the screen where you start from doesn't fully load - clicking on any visible option kicks you back to choosing a model to build. My BMW dealers website does the same wierd thing when I try to see what they have in inventory.

If it's just me, I've reloaded flash and java and it's still not working. Not sure what to do next other than reinstall IE....

Works with Chrome.
You aren't alone as I'm having a similar "loop back" problem running I.E. 8.

I found in the past it would often lock up when trying to load a "Specifications" page and it would be necessary to bring up the Task Manager to scare it into to loading.

Not a very well implemented piece of software, IMHO.

Tom
Reply With Quote
  #4  
Old 12-24-2012, 06:27 PM
hamlyn hamlyn is offline
Registered User
Location: texas
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 70
Mein Auto: '13 640i Gran Coupe
Try a different browser. Fails in IE, works in Chrome, Safari, etc.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > General BMW Questions
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2015 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms