Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 6 Series > 6 Series DIY

6 Series DIY
6 Series Do It Yourself (DIY) forum.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-08-2014, 01:02 PM
sickboy909 sickboy909 is offline
Registered User
Location: Cali
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 60
Mein Auto: 645ci
No heat?? I'm stumped

Soooo my wife sometimes gets too cold while riding in the car and I will adjust her heat as needed... I live in SoCal so I hardly ever use the heat... I go to climate control change the torso to red .... And adjust temp ... Still no heat.... I just was working on the engine and only saw a coolant leak from the temp sensor o ring... Replaced and no leaks....anyway cannot for the life of me get any heat from my hvac system ... I'm sure there is a million links someone please post one or tell me where to look?? I have a 05 645 ... Please make my wife happy to ride with me again


Sent from BimmerApp mobile app
Reply With Quote
Advertisement
  #2  
Old 09-08-2014, 01:14 PM
sickboy909 sickboy909 is offline
Registered User
Location: Cali
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 60
Mein Auto: 645ci
Additional info .... No heat for passenger or driver.... A/C works perfect out both sides driver and passenger .... Defrost does not seem to get hot either.... Also driving doesn't make a difference ... Ac is cold whether driving or at a stop.... Again it doesn't bother me too much as I live in Cali but I'm tired of hearing the wife complain... Couldn't find any info in a search here


Sent from BimmerApp mobile app
Reply With Quote
  #3  
Old 09-08-2014, 07:34 PM
sickboy909 sickboy909 is offline
Registered User
Location: Cali
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 60
Mein Auto: 645ci
I found a thread ... Yay


Sent from BimmerApp mobile app
Reply With Quote
  #4  
Old 11-12-2014, 05:44 AM
bismarck bismarck is offline
Registered User
Location: Cardiff, UK
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 82
Mein Auto: BMW 645ci
Quote:
Originally Posted by sickboy909 View Post
I found a thread ... Yay


Sent from BimmerApp mobile app
Care to post a link?
Reply With Quote
  #5  
Old 11-12-2014, 06:16 AM
dolfan13's Avatar
dolfan13 dolfan13 is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: lexington,ky usa
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 993
Mein Auto: 545i
Auxiliary pump?
Reply With Quote
  #6  
Old 02-19-2015, 03:07 AM
bismarck bismarck is offline
Registered User
Location: Cardiff, UK
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 82
Mein Auto: BMW 645ci
Quote:
Originally Posted by sickboy909 View Post
I found a thread ... Yay


Sent from BimmerApp mobile app
Any chance of posting a link to the thread you found on this??

Be interested to hear about it
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 6 Series > 6 Series DIY
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2015 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms