Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 7 Series / 8 Series > 7 Series - E65 / E66 (2002 - 2008)

7 Series - E65 / E66 (2002 - 2008)
Discussion pertaining to the flagship BMW here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-12-2013, 04:47 AM
Tanny Tanny is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Australia
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 102
Mein Auto: 2008 BMW 530i LCI
Auto lights

For the past few days my lights are on auto even if I have them on off. So on any setting its like its stuck on auto. Dash soft is not throwing any errors at all and I cleared codes and restarted the Lm module. I have genuine Mtec Parker lights but I have had them for a while now and this is just happening. Has anyone got any suggestions on what to do?
Reply With Quote
Ads by Google
  #2  
Old 01-12-2013, 08:01 AM
DFEL750I's Avatar
DFEL750I DFEL750I is online now
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Toronto
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,845
Mein Auto: 750I
The fact that there are no error codes and you have reset the module and the problem still exists points to a physical problem with the switch.

Are there any other can bus errors on the car? I would also check the ZGM (central gateway module) for errors
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 01-12-2013, 08:36 AM
Tanny Tanny is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Australia
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 102
Mein Auto: 2008 BMW 530i LCI
Ok thanks ill do that fiest
Reply With Quote
  #4  
Old 01-12-2013, 08:33 PM
Tanny Tanny is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Australia
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 102
Mein Auto: 2008 BMW 530i LCI
Changed the light module switch and its fixed. Looks like I had a faulty switch
Reply With Quote
  #5  
Old 01-13-2013, 08:55 PM
DFEL750I's Avatar
DFEL750I DFEL750I is online now
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Toronto
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,845
Mein Auto: 750I
Quote:
Originally Posted by Tanny View Post
Changed the light module switch and its fixed. Looks like I had a faulty switch
Thought so...glad you were able to fix the issue
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 03-16-2013, 11:38 AM
silver745li silver745li is offline
Registered User
Location: usa
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 20
Mein Auto: bmw
Can somebody tell me where is the gateway module is.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 7 Series / 8 Series > 7 Series - E65 / E66 (2002 - 2008)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms