Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 7 Series / 8 Series > 7 Series - E65 / E66 (2002 - 2008)

7 Series - E65 / E66 (2002 - 2008)
Discussion pertaining to the flagship BMW here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-20-2013, 01:39 PM
gipp4 gipp4 is offline
Registered User
Location: Florida
 
Join Date: May 2012
Posts: 11
Mein Auto: 2002 BMW 745 LI
stereo problems

My speakers are not working properly. It seems as if the built in amplifier keeps going out. Also i can't hear nothing when I push the button on my steering wheel to activate the CD,radio etc..... I have a 2002 bmw 745li can anyone give me any pointers?
Reply With Quote
Ads by Google
  #2  
Old 01-20-2013, 03:28 PM
219BMW's Avatar
219BMW 219BMW is offline
Family, Music and cars..
Location: Indiana
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 198
Mein Auto: 2007 750Li
Search L7....logic7....BMW amp...BMW audio problem or similar key words before you get a new one ripped into you.
The audio in these cars are a know problem so its TONS of write ups on them in the search area.

Sent from my EVO using Bimmer App
__________________


Nothing major
07 750Li w/chrome 128's
00 S500
98 Tahoe
94 GS300
Reply With Quote
  #3  
Old 01-20-2013, 03:31 PM
219BMW's Avatar
219BMW 219BMW is offline
Family, Music and cars..
Location: Indiana
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 198
Mein Auto: 2007 750Li
Also....you should have stated which speakers are not working because the ASK (single cd player) powers the front and the amp (L7) powers the subs... center and rear doors....if you even have the L7 version.

Sent from my EVO using Bimmer App
__________________


Nothing major
07 750Li w/chrome 128's
00 S500
98 Tahoe
94 GS300
Reply With Quote
  #4  
Old 01-20-2013, 03:39 PM
dannyb1027 dannyb1027 is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: new jersey
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 137
Mein Auto: White 2002 745I
try resetting the most bus ring in the glove box.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-20-2013, 05:31 PM
219BMW's Avatar
219BMW 219BMW is offline
Family, Music and cars..
Location: Indiana
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 198
Mein Auto: 2007 750Li
Ohhhh dayum....I may have seemed to come off like a ass but some ppl hate to see post on things that has been posted over band over....I was trying to have your back...lol but yea try the MOST reset....open your glove box and look up its a flap....pull that down and you'll see a ring...CAREFULLY unplug it for atlease 30 secs with the radio on but car not running....hope that works. If not...look up and read every radio post you can find.

Sent from my EVO using Bimmer App
__________________


Nothing major
07 750Li w/chrome 128's
00 S500
98 Tahoe
94 GS300
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > 7 Series / 8 Series > 7 Series - E65 / E66 (2002 - 2008)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms