Welcome to Bimmerfest -- The #1 Online Community for BMW related information! Please enjoy the discussion forums below and share your experiences with the 200,000 current, new and past BMW owners. The forums are broken out by car model and into other special interest sections such as BMW European Delivery and a special forum to voice your questions to the many BMW dealers on the site to assist our members!

Please follow the links below to help get you started!

Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > X Series > X5 E53 (1999 - 2006)

X5 E53 (1999 - 2006)
The X5 SAV Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-06-2013, 11:13 AM
harvz harvz is offline
Registered User
Location: stoke on trent
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Mein Auto: x5 (e53)
parking sensors

hi all ive just gone and got myself an x5 on an 02 plate and the parking sensors are not working ive done the ear test 2 off the front were down so I've now replaced them today so now all 8 are making the clicking sound when i put my ear up to them but still no beeping just one long beep at first then nothing is this the module gone down? ive also disconnected the negative off the battery for an hour to see if it resets but still nothing ??????
any advice will be very helpful
Reply With Quote
Advertisement
Reply

Bookmarks


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > X Series > X5 E53 (1999 - 2006)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© 2001-2011 performanceIX, Inc. All Rights Reserved .: guidelines .:. privacy .:. terms