Bimmerfest - BMW Forums - View Profile: jason0



Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > Members List

jason0 jason0 is offline

Officially Welcomed to the 'Fest

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. jason0
    01-06-2017 09:39 AM
    jason0
    Yes I took it to the dealer, printed out the SIB I obtained from another user (https://www.bimmerfest.com/forums/sho...d.php?t=929619). The dealer replaced it without hassle.

    I have no idea if the new module they installed could potentially have the same problem or not.
  2. serge1
    01-05-2017 11:44 PM
    serge1
    Did you ever get your FRM replaced/fixed? Under warranty?
    https://www.bimmerfest.com/forums/sho...ght=frm+module

    Today, I was pumping a tire using compressor plugged into cigarette lighter. Observed compressor stopped.
    I assumed it was a fuse, to take care of later.
    Then, later that night, hooked up ISTA for the very first time.
    Had to unplug/plug the cable a few times while troubleshooting. In the end, was able to connect ISTA (had to do with changing driver to be COM9).

    Anyway, at some point, observed iDrive popped up message about lighting malfunction. Yep, headlights not working in auto mode (always stay on if ignition is active), courtesy lights not working. Just weird.

    For now, unplugged the battery to stay overnight.

About Me

  • About jason0
    Location
    central
    What I drive
    x5

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 12-06-2019 12:21 PM
  • Join Date: 03-03-2016
  • Referrals: 0

All times are GMT -7. The time now is 08:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
© 2001- VerticalScope Inc. All rights reserved.