Bimmerfest - BMW Forums

Bimmerfest - BMW Forums (https://www.bimmerfest.com/forums/index.php)
-   G20 (2019 - Current) (https://www.bimmerfest.com/forums/forumdisplay.php?f=263)
-   -   Remote 3D View (https://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=1328747)

TRAYL65 05-02-2019 01:39 PM

Remote 3D View
 
Have owned the 2019 330i xdrive for a couple of months. Not once has the Remote 3D View worked from the app on my phone. Everything is checked off that is supposed to be in the car but on my phone I am still getting the message "Remote 3D View is disabled. Please enable this functionality in the vehicle." I did enable it in the car, multiple times now off and on. And I did delete the app and redownload it several times. Always the same messages. Anyone else have this issue? Any fixes I can do? I have tried most of the things I found online by general searching for this issue.

Eagle11 05-03-2019 10:05 AM

Quote:

Originally Posted by TRAYL65 (Post 12989215)
Have owned the 2019 330i xdrive for a couple of months. Not once has the Remote 3D View worked from the app on my phone. Everything is checked off that is supposed to be in the car but on my phone I am still getting the message "Remote 3D View is disabled. Please enable this functionality in the vehicle." I did enable it in the car, multiple times now off and on. And I did delete the app and redownload it several times. Always the same messages. Anyone else have this issue? Any fixes I can do? I have tried most of the things I found online by general searching for this issue.

Your post does not mention you have been to the dealer to see what the problem is, have you been to the dealer?

J-RO 05-03-2019 10:12 AM

I would say he is trying to see if someone here can help him before he travels to the dealer.

TRAYL65 05-03-2019 10:57 AM

Correct, I have not been to the dealer. Called the dealer and also called the Genius line. The Genius person told me the global server had been down and was now up but I don't really buy that answer. Wanted to post here and see if this is a known problem that someone else had and possible fixes before going to the dealer.

Darth Reagan 05-11-2019 10:46 AM

I had the same problem. Then realized I wasn’t logged in to Connected Drive on my profile in the car. Logged in and that fixed it.


Sent from my iPad using Bimmerfest

fearziz 07-31-2019 09:39 PM

doesnt work, got one today

fearziz 08-01-2019 10:28 PM

i figured out how to fix this. go to idrive, go to apps, push options button, update the services, uninstall/reinstall the connecteddrive app. it should work. im canceling my service appointment. it fixed every connecteddrive issue i had.

cnichols138 09-27-2019 05:41 AM

Mine jsut started working this week when i tried it. Funny because your car looks little next to the cars around you.

mmp151 11-13-2019 02:45 PM

Quote:

Originally Posted by cnichols138 (Post 13117075)
Mine jsut started working this week when i tried it. Funny because your car looks little next to the cars around you.

Just curious which package did you get for the Remote 3D View? Was this part of the Executive Package by chance?

MG20i 11-15-2019 07:17 AM

Quote:

Originally Posted by mmp151 (Post 13160159)
Just curious which package did you get for the Remote 3D View? Was this part of the Executive Package by chance?

Looks like it is part of ZPK Parking Assistance Package.


All times are GMT -7. The time now is 07:44 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
© 2001- VerticalScope Inc. All rights reserved.