No name on FDL Editor - Bimmerfest - BMW Forums



Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > X Series > X6 F16 (2015 - Current)

X6 F16 (2015 - Current)
The all new 2015 BMW X6 is the second generation luxury cross over. BMW referes to the X6 as a Sports Activity Coupe (SAC) as it combines the attributes of an SUV (high ground clearance, xDrive and all-weather ability) with the stance, styling and roof line shape of a coupe. The F16 BMW X6 is build side by side with the F15 X5 at BMW's BMW's Spartanburg, SC plant. Read all about the second generation BMW X6 here!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-22-2015, 11:25 AM
rafaelroni rafaelroni is offline
Registered User
Location: Brazil
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 1
Mein Auto: BMW Z4
No name on FDL Editor

Hi everyone.

When I read the CAFD Codes from my F25, the FDL Editor shows no name on parameter folders. I only get a dot "." in place of that.

It is like this image: https://drive.google.com/file/d/0B4S...ew?usp=sharing

E-SYS version: 3.23.4 (tried a 3.2.61 version too).
PSDZDATA: 3.56.4.003 (tried a earlier version too).


I already tried to copy the files from Data\PSDZDATA\SWE to Data\SWE (same files on both folders)

Thanks in advance._a_
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 03-18-2016, 12:58 AM
Jamesx6 Jamesx6 is offline
Registered User
Location: Australia
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 7
Mein Auto: x6 m50d
same problem no name for folders just ...
Quote:
Originally Posted by rafaelroni View Post
Hi everyone.

When I read the CAFD Codes from my F25, the FDL Editor shows no name on parameter folders. I only get a dot "." in place of that.

It is like this image: https://drive.google.com/file/d/0B4S...ew?usp=sharing

E-SYS version: 3.23.4 (tried a 3.2.61 version too).
PSDZDATA: 3.56.4.003 (tried a earlier version too).


I already tried to copy the files from Data\PSDZDATA\SWE to Data\SWE (same files on both folders)

Thanks in advance._a_
Reply With Quote
  #3  
Old 03-20-2016, 12:30 AM
Almaretto's Avatar
Almaretto Almaretto is offline
Super Moderator
Location: Mountain View, CA
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 7,006
Mein Auto: Test Vehicles
Are you using the E-sys Launcher? You may want to update your Psdzdata as well. Can you read your *.ncd with TM NCD / CAFD Tool?
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #4  
Old 03-20-2016, 02:52 AM
Jamesx6 Jamesx6 is offline
Registered User
Location: Australia
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 7
Mein Auto: x6 m50d
with new v.58.1_PSdZData all good thanks

Quote:
Originally Posted by Almaretto View Post
Are you using the E-sys Launcher? You may want to update your Psdzdata as well. Can you read your *.ncd with TM NCD / CAFD Tool?
Reply With Quote
  #5  
Old 03-20-2016, 12:33 PM
Almaretto's Avatar
Almaretto Almaretto is offline
Super Moderator
Location: Mountain View, CA
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 7,006
Mein Auto: Test Vehicles
Quote:
Originally Posted by Jamesx6 View Post
with new v.58.1_PSdZData all good thanks
Reply With Quote
  #6  
Old 03-21-2016, 12:28 AM
Jamesx6 Jamesx6 is offline
Registered User
Location: Australia
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 7
Mein Auto: x6 m50d
Speed limit info

Hi
anyone knows how to activate speed limit info? my car got the option but i live in Australia so this option deactivated by BMW Australia should i follow these steps?
1) 8TH to VO no need i have it already
2) HU_CIC, 3001 EXBOX, SPEEDLIMIT_INFO = aktiv got NBT
3) KOMBI, 3000 Anzeige_Konfiguration, SPEED LIMIT GENERATION = sli_gen2 Got multi function digital Cluster comes with X6 f16
4) KOMBI, 3003 FZG_Ausstattung, SPEED_LIMIT = aktiv
5) KAFAS, 3010 SLI_CODING, SLI_ON_OFF = SLI_ON
6) KAFAS, 3010 SLI_CODING, CODE_ELECTRIC_HORIZON = nicht_aktiv
7) KAFAS, 3010 SLI_CODING, Country_code_display = wert_3 Not sure Wert 3 is the same for Australia or not
8) KAFAS, 3010 SLI_CODING, UNIT DISPLAY = wert_4
9) KAFAS, 3020 KAFAS_COMMON, COUNTRY_VARIATION = wert_3 ?! Australia?
10) Turned on Speed Limit Info in the display.
regards
James
Reply With Quote
  #7  
Old 06-26-2017, 02:14 AM
DK_fatty DK_fatty is offline
Registered User
Location: Serbia
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 1
Mein Auto: F16
8TH Speed Limit Info

Quote:
Originally Posted by Jamesx6 View Post
Hi
anyone knows how to activate speed limit info? my car got the option but i live in Australia so this option deactivated by BMW Australia should i follow these steps?
1) 8TH to VO no need i have it already
2) HU_CIC, 3001 EXBOX, SPEEDLIMIT_INFO = aktiv got NBT
3) KOMBI, 3000 Anzeige_Konfiguration, SPEED LIMIT GENERATION = sli_gen2 Got multi function digital Cluster comes with X6 f16
4) KOMBI, 3003 FZG_Ausstattung, SPEED_LIMIT = aktiv
5) KAFAS, 3010 SLI_CODING, SLI_ON_OFF = SLI_ON
6) KAFAS, 3010 SLI_CODING, CODE_ELECTRIC_HORIZON = nicht_aktiv
7) KAFAS, 3010 SLI_CODING, Country_code_display = wert_3 Not sure Wert 3 is the same for Australia or not
8) KAFAS, 3010 SLI_CODING, UNIT DISPLAY = wert_4
9) KAFAS, 3020 KAFAS_COMMON, COUNTRY_VARIATION = wert_3 ?! Australia?
10) Turned on Speed Limit Info in the display.
regards
James


Same situation here.
8TH Speed Limit Info - Doesnt work in Serbia.
Reply With Quote
Reply

See More Related BMW Stories

Tags
ecu, f25, fdl


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > X Series > X6 F16 (2015 - Current)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
© 2001- VerticalScope Inc. All rights reserved.