Idrive Issue??? - Bimmerfest - BMW Forums



Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > Bimmerfest Regional > Regional Forums > Australia

Australia

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-18-2019, 05:18 PM
fdm1995 fdm1995 is offline
Registered User
Location: Melbourne
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
Mein Auto: 2010 X1 E84
Idrive Issue???

Hi there,

So I am recently having an issue with (What i believe might be my Idrive)

My Radio, CD & Nav all work fine still. But my Bluetooth & External devices (Aux and USB) have decided to stop working all together. Used to be here and there but now i can't get them to work at all.

Just wondering if anybody has had similar experiences and knows the fix.

The car is a 2010 X1 E84

Thanks in advance!
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 07-18-2019, 06:51 PM
BabyUnicornTaco BabyUnicornTaco is online now
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Charleston, SC
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 2,379
Mein Auto: 2008 X5 4.8i E70 Sport
Quote:
Originally Posted by fdm1995 View Post
Hi there,

So I am recently having an issue with (What i believe might be my Idrive)

My Radio, CD & Nav all work fine still. But my Bluetooth & External devices (Aux and USB) have decided to stop working all together. Used to be here and there but now i can't get them to work at all.

Just wondering if anybody has had similar experiences and knows the fix.

The car is a 2010 X1 E84

Thanks in advance!
You mentioned bluetooth and external devices but then said aux and usb. If you are having issues with your corded connections it may be a fuse. Just like when the lighter stops working. Any errors popping up or they just flat out don't work?
__________________
2008 X5 E70 4.8i M-Sport
2008 550i RPI Exhaust, RPI Ram Air
Reply With Quote
  #3  
Old 07-18-2019, 07:53 PM
fdm1995 fdm1995 is offline
Registered User
Location: Melbourne
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
Mein Auto: 2010 X1 E84
Quote:
Originally Posted by BabyUnicornTaco View Post
You mentioned bluetooth and external devices but then said aux and usb. If you are having issues with your corded connections it may be a fuse. Just like when the lighter stops working. Any errors popping up or they just flat out don't work?
Sorry I called it external devices because thats the category under media it shows up on. but it is just the Aux cord, USB Port & Bluetooth not working.

There aren't any errors. Just flat out not working
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #4  
Old 01-20-2020, 03:42 AM
Turbotwin Turbotwin is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 1
Mein Auto:
Hi fdm. Did you solve the issue? Just wondering as I have the same problem on my recently purchased X5 40d.
Reply With Quote
Reply

See More Related BMW Stories


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > Bimmerfest Regional > Regional Forums > Australia
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
© 2001- VerticalScope Inc. All rights reserved.