F001 / F006 / F010 BMW F10 6WA KOMBI dead after flash - Bimmerfest - BMW Forums



Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > The Best of Bimmerfest! > BMW Coding and Programming

BMW Coding and Programming
Discuss coding options and features on your BMW here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-30-2018, 07:49 AM
EdgaBMW EdgaBMW is offline
Officially Welcomed to the 'Fest
Location: Lithuania
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 215
Mein Auto: BMW
BMW F10 6WA KOMBI dead after flash

Hi,

tried retrofit 6wa cluster in F10 2010. Changed vin, deleted mileage.When tried detect CAFD e-sys gave error. Then i tried flash kombi. Flashing procedure ended with errors and after that cluster is completely dead, don't show anything, any lights up and etc. Is there any way to make it alive?
Reply With Quote
Reply

See More Related BMW Stories


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > The Best of Bimmerfest! > BMW Coding and Programming
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
© 2001- VerticalScope Inc. All rights reserved.