TPMS wonít sync - Bimmerfest - BMW Forums



Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > Z Series > E89 Z4 (2009 - current)

E89 Z4 (2009 - current)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-31-2019, 02:09 PM
AlfMa AlfMa is offline
Registered User
 
Join Date: May 2019
Posts: 1
Mein Auto:
TPMS wonít sync

Hi guys!
I have a 2012 Z4 35i. I got the wheels stolen and after that I canít get the TPMS to work. I got new wheels with the sensor installed, they didnít work. According to a shop I went to the sensors in the wheels were programmed for a 2014. So I got new sensor programmed for this car, they picked them using the win number. But they donít sync. I try to reset them but after a while I get that the system is inactive. Either I have a big yellow symbol on my dash or a small one.
One problem that made it tricky for them to pick the right sensor is that I bought the car in US and then brought it back home to Europe. But with the WIN they should be able to pick the right sensors.
Anyone have any idea what could be the problem? Could something more be broken when they stole the tires? The car was standing flat on the ground so it was pretty damaged...
I would really appreciate some help.
Thanks!
Reply With Quote
Reply

See More Related BMW Stories

Tags
e89, e89 z4, tpms inactive, tpms malfunction, z4


Forum Navigation
Go Back   Bimmerfest - BMW Forums > BMW Model Discussions > Z Series > E89 Z4 (2009 - current)
Today's Posts Search
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
© 2001- VerticalScope Inc. All rights reserved.