BimmerFest BMW Forum banner
auxiliary water pump
1-5 of 5 Results
  1. E39 (1997 - 2003)
    2002 530I Ran a diagnostic test on my car and it said that my Auxiliary Water Pump wasn't working. The good news is that I understand that could be the reason why my heater has not been working. PROBLEM... where is this pump? I just replaced the Heater Control Valve, and the front hose on...
  2. E90/E91/E92/E93 (2006 - 2013)
    We have a BMW 320i SE Touring 2007. The blowers work fine and the AC works well too but we just can't get any heat from the blowers. I have purchased a Diagnostic Kit and have an error for the Auxiliary Water Pump. I'm a complete novice when it comes to this wort of thing but could this be the...
  3. X5 E70 (2007 - 2013)
    Replaced NOx Sensors & DEF Active Tank Temp Senso, Fault Codes 4D16, 4D32, 452A, 474C Purpose: Addressed/resolved a few fault codes, initial report-back. Audience: Primarily geared towards folks just starting to address these issues. Many folks and threads on this forum helped me LOT - thank...
  4. 7 Series - E65 / E66 (2002 - 2008)
    I have a IHKA 9C76 error - Auxiliary Water Pump - no signal or value - Fault currently present. It keeps returning after I clear all errors using INPA. Before I order a new pump, I want to see if it is getting any power from the A/C Control unit. How do I disconnect the pump's electrical plug...
  5. E46 (1999 - 2006)
    Hi to everyone! So...facts to begin with: my 2004 325I blows cold air until driven for a while. I can start the car and let it warm up for 30 min and it will still blow cold. While driven fo 5-10 min in starts to blow hot air. I've read some posts and as far as I can think now it might be the...
1-5 of 5 Results
Top