BMW Forum - BimmerFest BMW Forums banner

Bernina Grey Amber Metallic

11K views 11 replies 6 participants last post by  PeterC4  
#1 ·
Czas wymienić moje obecne G30. Chcę odejść od czerni, rozważam ten nowy kolor Bernina Gray Amber Metallic, w M550 z wnętrzem Cognac. Czy ktoś widział ten kolor nadwozia? Jestem zmęczony czernią i bielą.

#2 ·
Brzmi jak świetne połączenie. Nie widziałem tego, ale zrobiłbym to natychmiast.

owns 2018 BMW 540i x-drive
#3 ·
Otrzymałem swój Bernina Gray z brązowym wnętrzem dwa tygodnie temu i myślę, że wygląda świetnie. Przesiadłem się z Bluestone 2017 z Cognac. Bardzo lubię wnętrze Cognac i dobrze pasowałoby również do Bernina Gray.

#4 ·
Otrzymałem swój Bernina Gray z brązowym wnętrzem dwa tygodnie temu i myślę, że wygląda świetnie. Przesiadłem się z Bluestone 2017 z Cognac. Bardzo lubię wnętrze Cognac i dobrze pasowałoby również do Bernina Gray.
Dzięki. Nie widziałem jeszcze na żywo, więc trudno powiedzieć ze strony internetowej. Więc żeby było jasne, kolor to Bernina Gray Amber Metallic. Czy ma w sobie trochę bursztynowego odcienia?

#5 ·
Wydaje się, że cały czas się zmienia. Ma bursztynowy odcień, potem może wyglądać na brązowo-szary itp. Bardzo ładny kolor. Mogę spróbować zrobić zdjęcie, gdy wyjdzie słońce. Mam nadzieję, że dzisiaj.

#7 ·
Kupowanie samochodu po kolorze w nocy to niezbyt dobry pomysł, ale wygląda całkiem ładnie.

#12 ·
Miałem Nappę w moim ostatnim M550. Było miło. W zestawie wentylowane siedzenia, które niewiele dawały. Ograniczona liczba kolorów i nie wydawała się tak wytrzymała. Myślę, że Cognac jest piękny.