BimmerFest BMW Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Here since day one
Joined
·
7,183 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I am getting a slight vibration the last 1-2 inches of travel on the clutchwhen pushing it in . . . It does not always happen, but it is there.

Can someone explain what this might be ?

thanks
 

·
Here since day one
Joined
·
7,183 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Geomax, I should've pointed out this is the Eclipse I am talking about !!

Thanks for the links !!
 

·
The Original Dr. Phil
Joined
·
10,985 Posts
Alan F said:
Geomax, I should've pointed out this is the Eclipse I am talking about !!

Thanks for the links !!
:yikes:

I hope that doesn't mean time for a new clutch already:(
 

·
Registered
Joined
·
1,034 Posts
I think it's mostly an issue for the getrag owners. I've repeated this dozens of times, but I'll say it again. It's an on and off thing for me, and usually occurs after spirited driving. I've taken it to the dealer quite enough times, but they always fail to "duplicate" it:mad: . My significant other has an eclipse, and has one numb clutch
 

·
Registered
Joined
·
343 Posts
I got that problem too with my 325i...and yes usually happens during or after some "spirited driving". But not always. Never got it looked at because it doesn't last too long, always goes away. I think I posted a question about this over at bimmer.org long time ago, and I don't think I got any real answers.

I remember I had this same problem on my old Integra, but never got it fixed.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top