Zauważ, jak hałas znika po wyjęciu bagnetu.Wow. I think it actually might be a duck caught in your front end....
Właściwie to obstawiałbym problem z kołem pasowym lub napinaczem albo z jednym i drugim.
To nie takie proste, człowieku. w człowieku. data 9/98+ ccv znajduje się pod kolektorem dolotowym.Czy to możliwe, że bagnet uderza kaczkę w oko? LOL
Ja również zamierzam rozważyć CCV. Wyjmij go, spień go i zainstaluj ponownie... Zobacz, co się stanie... dość szybko i łatwo, jeśli zadziała...
Tak, to się dzieje!!Musisz spuścić manto temu kaczorowi! Zmuś go, żeby powiedział ci prawdę! To twój separator oparów oleju. Zdejmij korek wlewu oleju, gdy to się dzieje, a hałas powinien się zmienić. Albo poczujesz dużo podciśnienia ze skrzyni korbowej.
Cześć, mam dokładnie ten sam problem, co mój przyjaciel z kaczką w jego silniku. Niestety nie jestem majsterkowiczem... Chciałbym być tak utalentowany jak wy... Przeczytałem wasze wątki i jestem zdumiony, jak łatwo sprawiacie, że wszystko brzmi. Mam 2000 528iT z przebiegiem 120 tys. mil i wszystko zaczyna się zużywać. Ma nierówną pracę na biegu jałowym, a obroty są tu i ówdzie trochę skaczące. Mam podobny dźwięk, ale nie tak głośny. Odgłos słyszę tylko wtedy, gdy naciskam pedał gazu lub gdy osiąga dno skoku obrotów. Samochód będzie działał świetnie, dopóki nie zatrzymam się na światłach. Kiedy się zatrzymam, zaczyna nierówno pracować na biegu jałowym i zaczyna cicho wydawać te kanadyjskie odgłosy gęsi.Możesz to zrobić sam i nie musisz wyjmować wlotu - ktoś tutaj zrobił tę samą procedurę niedawno. Nie mam instrukcji, ale wiem, że to zrobiono - część kosztuje około 50 dolarów.