Treść przeniesiona do osobnych wątków
Kodowanie serii Fxx, Ixx i Gxx:
Kodowanie serii Fxx, Ixx i Gxx:
Wymaga jednostki centralnej HU_NBT2, ID5 lub ID6 i kodu FSC.Cześć wszystkim,
Próbowałem szukać na forum, ale bezskutecznie, wybaczcie, jeśli zostało już opublikowane/zapytane.
Czy Apple Car Play można jakoś zakodować za pomocą ESYS? Czy wymaga to jakiejś modernizacji sprzętu, czy tylko oprogramowania? Wymagany FSC?
Dziękuję bardzo
Bardzo dziękujęWymaga jednostki centralnej HU_NBT2, ID5 lub ID6 oraz kodu FSC.
Możesz doposażyć wszystko. Jesteś ograniczony tylko wiedzą i finansami.Wielkie dzięki
Mam F45 z ENTRY_NAV i Navi Business (6UP).
Przypuszczam, że nie mogę uaktualnić mojego systemu, prawda?
Nie, to niemożliwe:Cześć wszystkim! Niesamowite forum o niesamowitych samochodach!
Niedawno dostałem F31.
Czy mogę prosić o link do informacji i oprogramowania do kodowania? Proszę i dziękuję.
Tak, to jest krystalicznie jasne... Chodziło mi o to, czy mogę ulepszyć mój obecny system poprzez kodowanie lub coś w tym stylu lolYou can retrofit anything. You are limited only by knowledge and finance.
Możesz kodować jednostkę centralną i inne ECU, ale kodowanie nie jest żadnym rodzajem ulepszenia. Zmienia ono jedynie zachowanie.Tak, to jest jasne jak kryształ... Chodziło mi o to, czy mogę ulepszyć mój obecny system poprzez kodowanie lub coś w tym stylu lol
Przeformułowuję... czy w jakikolwiek sposób można włączyć Apple CarPlay w moim obecnym samochodzie bez modernizacji / ulepszenia?You can code Head Unit and other ECU's, but Coding is not any sort of Upgrade. It merely alters the behaviors.
Nie.Przeformułuję... czy w jakikolwiek sposób można włączyć Apple CarPlay w moim obecnym samochodzie bez modernizacji / ulepszenia?![]()
Dzięki kolego za potwierdzenieNie.
Nieprawidłowe parametry połączenia.Cześć
Przyjaciel próbował zakodować swojego F25 z najnowszymi danymi psdzdata. Samochód jest również na najnowszym poziomie i-level.
Ale otrzymuje błąd podczas aktywacji VO.
Zobacz załączony błąd.
Czy ktoś wie, w czym może tkwić problem?
Dziękuję
Wszystkie ustawienia na ekranie połączenia muszą być zgodne z instrukcjami, w tym brak określania I-Step i niewybieranie "Czytaj parametry z VCM", co ludzie wciąż ignorują, a potem wpadają w problemy i nie mogą sobie wyobrazić dlaczego.Cześć Shawn
Co dokładnie masz na myśli?
Widzi wszystkie ECU i opis, ale ten błąd pojawia się tylko podczas aktywacji FA.
Czy FA jest zmodyfikowane? Czy masz błąd z oryginalnym FA?i-step in the fields on the right side have not been chosen nor Read parameters from VCM :-(
just the target F025 for an X3 Built 2016.
is there an issue with SA 7LF? This is the M-Pckg.
337 M Sports Package. 7LF is Model M Sport.i-step in the fields on the right side have not been chosen nor Read parameters from VCM :-(
just the target F025 for an X3 Built 2016.
is there an issue with SA 7LF? This is the M-Pckg.